Etiketter

, , , , ,

Ok, Tandådalen blir inte först ut med skidpremiären i Sälen i år… det kanske trots allt är Lindvallens tur? Men på fredag kl 9.00 då gäller det! Fem nedfarter kring Gustavtorget på Lindvallen öppnar och det ser riktigt bra ut när man blickar upp mot Gustavbacken. Snökanonerna har mullrat på ett bra tag och nu är det alltså dax att öppna för säsongen!

Det är lite av julaftonkänsla varje gång som backarna öppnar, även om jag numera inte är den som hänger på låset och till varje pris MÅSTE åka på öppningsdagen. Så var det förr… men förväntningarna finns här och en ny vintersäsong är lite som en ny kärlek (fast det var oxå länge sedan…), man vet inte vad den för med sig, men det känns spännande och början på något nytt. Början på en ny vintersäsong! Bättre än nyår!

Efter 22 år här i Sälen är känslan fortfarande den samma vid öppningsdags, det spritter… stämningen på byn är på topp! Det man längtat efter och som ger oss ljuset åter, rosiga kinder och knaster under skorna är här, förhoppningsvis för att stanna. Välkommen snö!!!

Och välkommen säger jag till er alla skidsugna! I helgen blir det till att hoppa i långkalsongen och tuta och köra!!! Och som alltid… återupptäcka muskler som man glömt att man hade…

Mys vid brasan hör absolut skidåkningen till… här på Våffelstugan på Lindvallen.

Behöver ni boende! Kolla in här! GUMO´s har bra stugor och personlig service! Hyr ut över hela Sälen, året runt!

Ses i backen! ella